Деляна Маринова-Джуджи намери поредната медия, в която да пръска своя чар

...
Деляна Маринова-Джуджи намери поредната медия, в която да пръска своя чар
Коментари Харесай

Слави с изненадващ ход! Води преговори с човек от екипа на Гала

 Деляна Маринова-Джуджи намери следващата медия, в която да пръска своя сексапил и искра. Този път това е малкия екран на Слави Трифонов. Веселата русокоска одобри присъединяване във " Вечерта на Северозапада " по 7/8 ТВ и, съгласно слуховете, не счита да остава единствено с това единично появяване в ефира на Дългия. Надявала се при опция да се уреди със лично предаване или най-малко с графа в някое от към този момент съществуващите.

Закръглената чародейка не прави проекти да свети независимо в малкия екран на Дългия. Заедно със себе си тя счита за вземе и най-новото си протеже, с което в последно време е неразделна. Това е тв водещата Константина Живова, написа " Уикенд ". 

Двете бяха колежки преди време в телевизия " България он еър ", където заработваха като лица на дамско шоу. Очевидно са си допаднали доста, тъй като не прекратиха контактите си, откакто предаването им бе свалено от ефир преди много време. Продължиха да се срещат, с цел да разискват женски злословия и да обмислят нови планове. Двете дами наскоро направиха лична графа в Инстагам, само че се приказва, че упоритостите им не се простират само в интернет, където всеки, който желае, може да си направи графа, канал, сериал и каквото още реши. Мечтаели за нещо съществено и влиятелно, а точно – ново предаване в телевизия.

След като предишното лято си събра багажа от " България от ер ", Джуджи направи опит да се върне на предходното си работно място – в " На кафе " при Гала.

Но съумя да пробие там единствено като посетител без никаква вяра да получи трудов контракт. Ето за какво стартира да търси други способи да свети в общественото пространство, а точно – шоуто в Инстаграм дружно с Константина. Благодарение на последната, която е родом от Монтана, Джуджи получила покана за присъединяване точно във " Вечерта на Саверозапада " при Слави Трифонов. Според слуховете, от рейтинга на въпросното предаване зависи шансът на двете дами да създадат и лично шоу при Дългия. Но тъкмо какъв е той, към този момент се пази в загадка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР